دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

اصلاح و عذرخواهی سایت رسمی مدیریت راه‌های ایران از انتشار نقشه جعلی آذربایجان پس از اعتراضات

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، پس از اعتراضان فعالان آذربایجانی در رسانه های گروهی و شبکه های اجتماعی به عنوان جعلی”جمهوری” برای منطقه اشغالی قره باغ از سوی سایت رسمی مدیریت راه های ایران گردانندگان سایت مذکور  با ارسال پیامی از اصلاح عنوان جعلی از سوی این نهاد خبر دادند.

گفتنی است درسایت دولتی 141.ir مدیریت راه های کشور چنین عنوان می شود که این سایت در جهت بهینه سازي و بهره برداري از راههاي كشور و حداقل نمودن تاخير در جريان ترافيك جاده اي ایجاد شده است. ولی در در سایت نقشه همسایه های ایران با نام جعلی جمهوری قره باغ بر روی نقشه گذاشته شده و این سایت رسمی اقدام به جعل مجرمانه و مغایر با کنوانسیونهای بین المللی ژئوپولوتیکی یک جمهوری خود خوانده بر روی نقشه جعل  نموده است.

 یک کارشناس مسائل جغرافیای سیاسی دراینباره اظهارداشت درحالیکه رهبری ازقره باغ  اشغالی توسط ارمنستان اشغالگر بعنوان  خاک جهان اسلام یاد کرده این گونه عملیات بوی نفوذ اپوزوسیون میدهد و هیچ طراح سایتی حتی یک درصد امکان خطا در اشتباه در نقشه های جغرافیایی ندارد مگر عمدا طراح سایت بدستور یکی از مسئولین واحد فن آوری یا مدیران این سایت چنین کار مجرمانه ای را توصیه و طراحی کرده باشد.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …

دیدگاهتان را بنویسید