جمعه , می 8 2026
azfa
تازه ها

دیوار نویسی برای آزادی برادران واثقی فعالین ملی آذربایجانی

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، فعالین ملی و مدنی شهر اردبیل امروز ۲۳ خرداد با دیوارنویسی در سطح شهر اردبیل ضمن محکومیت بازداشت علی و رضا واثقی فعالین ملی تورک خواستار آزادی بی‌قید و شرط این فعالین گردیدند.

در این دیوارنویسی‌ها با شعارهایی همچون: “آزادی برای برادران واثقی” ، “نه به رفتار غیرانسانی مامورین امنیتی” ، “نه به بی عدالتی” و… برخورد خشن مامورین امنیتی و نحوه بازداشت غیرقانونی این فعالین محکوم شده است.

آقایان واثقی روز چهارشنبه در محل کار خویش بدون رویت حکم قضایی و همراه با ضرب و شتم دستگیر شدند و دیروز تعدادی از مامورین برخلاف نص صریح قانون و در غیاب دستگیرشدگان اقدام به تفتیش مغازه و ضبط کامپیوتر و وسایل شخصی فعالین نموده‌اند.

اخیرا نیروهای امنیتی با بازداشت چند نفر از اعضای یک خانواده سعی در افزایش فشار به خانواده فعالین سیاسی آذربایجانی دارند. در شهر تبریز جعفر اسمعیل زاده و فرزندش میلاد اسمعیل زاده نیز همچون علی و رضا واثقی از اعضای یک خانواده بازداشت شده‌اند.

دوباره امتحان کنید

ادعای افزایش حجم آب دریاچه اورمیه نسبت به سال‌های گذشته تا هفت برابر

گادتب: مدیرکل محیط زیست آذربایجان غربی می‌گوید حجم آب دریاچه اورمیه نسبت به سال‌های گذشته …

شروط اسرائیل برای حمایت این کشور از توافق با ایران

گادتب: هم‌زمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال توافق میان واشینگتن و تهران، تحلیلگران و مقام‌های …

دیدگاهتان را بنویسید