شنبه , سپتامبر 26 2026
azfa
تازه ها

خالی شدن روستاهای آذربایجان جنوبی از سکنه در نتیجه سیاست استعماری رژیم نژادپرست فارس

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، در نتیجه سیاست استعماری رژیم نژادپرست فارس در آذربایجان جنوبی روستاهای آذربایجان جنوبی خالی از سکنه می گردد که مسئولین محلی رژیم هم مجبور به اعتراف این واقعیت می گردند.

تقی کرمی مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: استان آذربایجان‌شرقی دارای ۳۰۷۷ روستاست که از این میان، ۲۷۰۹ روستا دارای سکنه و ۳۶۰ روستا خالی از سکنه می‌باشد.

در آذرماه سال ۹۷ نیز رئیس گروه امور اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفته بود؛ ۲۱۱ روستا خالی از سکنه شده و در صورتی که اقدام جدی در این خصوص صورت نگیرد، وضعیت پیچیده‌ای به دنبال خواهد داشت.

گفتنی است ساکنان روستاها که بیشتر به دامداری و کشاورزی مشغول هستند به دلیل عدم حمایت ایران از این بخش‌ها از لحاظ اقتصادی و شغلی در مضیقه مانده و به شهرهای بزرگ کوچ می‌کنند.

همچنین روستاها در جغرافیای ایران از داشتن امکانات آموزشی، رفاه، خدمات درمانی، ارتباطات و … محروم هستند و از دلایل اصلی کوچ مردم به شهرها نداشتن امکانات کافی در روستاها می‌باشد.

دوباره امتحان کنید

مقام ارشد ایرانی به رویترز: تهران امتیاز هسته‌ای نمی‌دهد

کادتب: به گزارش رویترز، یک مقام ارشد ایرانی روز جمعه ۲۵ سپتامبر گفت تهران حتی …

بیخبری از وضعیت وکیل و فعال حقوق زنان در تبریز

گادتب: با گذشت بیش از دو هفته از بازداشت زهرا نقشینه، وکیل دادگستری در آذربایجان …

دیدگاهتان را بنویسید