شنبه , سپتامبر 26 2026
azfa
تازه ها

بابک حسینی مقدم، فعال ملی آزربایجانی به ۶ ماه حبس محکوم شد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، بابک حسینی مقدم، فعال ملی آزربایجانی بازداشتی در جریان اعتراضات سراسری آبان ماه ۹۸ که از ۶ اسفندماه سال گذشته با تودیع قرار وثیقه تا پایان مراحل دادرسی از زندان تبریز آزاد شده بود به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم گردید!

بابک حسینی مقدم، فعال ملی آزربایجانی ساکن تبریز که پیشتر در جریان اعتراضات سراسری آبان ماه بازداشت و با تودیع قرار وثیقه، به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان تبریز آزاد شده بود توسط شعبه یک دادگاه انقلاب رژیم نژادپرست فارس در تبریز به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم گردید.

قابل ذکر است که؛ آقای حسینی مقدم پیشتر در جریان اعتراضات سراسری آبان ماه ۹۸ توسط نیروهای امنیتی رژیم ایران در تبریز بازداشت و پس از حدود سه ماه با پایان مراحل بازجویی به زندان تبریز منتقل شده بود.

دوباره امتحان کنید

دیدار فرماندهان نظامی ترکیه، پاکستان و عربستان در ریاض پس از حملات حوثی‌ها

گادتب: به گزارش ستاد کل ارتش ترکیه، سلجوق بایراکتاراوغلو، رئیس ستاد کل این کشور، روز …

ترامپ پیشنهاد آتش‌بس هفت‌روزه حکومت ایران را رد کرد

گادتب: وال‌استریت ژورنال در شماره شامگاه جمعه خود به وقت محلی، به نقل از مقام‌های …

دیدگاهتان را بنویسید