جمعه , سپتامبر 25 2026
azfa
تازه ها

رژیم نژادپرست فارس بهمن نصیرزاده را به حبس محکوم کرد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، بهمن نصیرزاده معلم، شاعر و فعال مدنی آذربایجان جنوبی از سوی شعبه ۲ دادگاه کیفری ماکو به اتهام “نشر اکاذیب و افترا” به ۳ ماه و ۱ روز حبس محکوم شده است که این حکم توسط قاضی پرونده به مدت ۳ سال به حالت تعلیق درآمده است.

گفتنی است پیشتر بهمن نصیرزاده از اتهامات «نشر اکاذیب و افترا» تبرئه شده بودند که با اعتراض شیرزاد حاجی زاده زیر رژیم نژادپرست فارس در فرماندهی هنگ مرزی ماکو، پرونده وی دوباره به جریان افتاده است.

خاطر نشان شویم پیش از این نیز این فعال آذربایجانی  در خرداد ۱۳۸۹ توسط نیروهای امنیتی نژادپرست فارس بازداشت و در تاریخ ۲٣ شهریور ٨۹ و پس از حدود ۴ ماه با تودیع قرار ۵۰ میلیون تومانی از زندان ماکو آزاد شد. وی نهایتا در فروردین ۱۳۹۰ جهت تحمل حبس بازداشت و راهی زندان شد. آقای نصیرزاده در شهریور ۱۳۹۱ در پرونده ای دیگر توسط شعبه اول دادگاه انقلاب خوی به اتهام “هواداری از یکی از گروه های مخالف نظام” به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود.

دوباره امتحان کنید

نشست اضطراری فرماندهان نظامی ترکیه، پاکستان و عربستان سعودی

گادتب: عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان قرار است در نشستی اضطراری با حضور فرماندهان نظامی …

نتانیاهو در سازمان ملل: حکومت ایران از مردم خودش می‌ترسد

Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu attends the weekly cabinet meeting in Jerusalem on November 19, …

دیدگاهتان را بنویسید