پنج‌شنبه , می 7 2026
azfa
تازه ها

حسن ارک: پیشمرگه‌های پ‌ک‌ک در صفوف داشناک‌های ارمنی بر علیه آذربایجان در حال جنگ هستند

گادتب: مردم آذربایجان جان خود را در دست گرفتند و برای آزادسازی خاک کشورشان که سه دهه است در اشغال ناجوانمردانه ارامنه داشناک می‌باشد، می‌جنگد.

هدف آذربایجان از این جنگ نه اشغال اراضی ارمنستان بلکه آزادسازی سرزمین‌های مادری و تاریخی خودش است.‌‌ ارامنه داشناک در جریان اشغال قاراباغ بیشرمانه‌ترین جنایات را بر علیه مردم آذربایجان مرتکب شدند و یک میلیون مردم منطقه را از خانه و کاشانه خود آواره کردند و در ماهیت فاشیستی آنها هیچ شکی نمی‌توان داشت.

اکنون پ‌ک‌ک به همراه نیروهای مزدور واگنر روسیه در صفوف داشناک‌ها بر علیه مردم آذربایجان در حال جنگ است.

 آذربایجان با هک کردن بی‌سیم پ‌ک‌ک در قاراباغ قسمتی از تماس‌های عملیاتی آنها را برای اطلاع افکار عمومی منتشر کرده است.

پ‌ک‌ک جوانان مردم کُرد را با عناوین و اهداف واهی به صفوف خود جذب می‌کند و آنها در راستای اهداف غربی‌ها به خدمت می‌گیرد ولی آنها را در عمل برای خدمتگذاری به اشغالگران قاراباغ بکار می‌گیرند.

در این میان برخی از روشنفکران آذربایجانی که در جریان کانتون عین‌العرب در سوریه که پ‌ک‌ک ایجاد کرده بود بیانیه حمایت امضا کردند، در مورد ائتلاف پ‌ک‌ک- واگنر- داشناک چه توجیهی دارند!؟

این عده از روشنفکران که بنام دفاع از آرمان‌های فراملیتی، مام وطن را در درجه دوم اهمیت قرار می‌دهند، حال چه پاسخی به ملت تورک آذربایجان دارند؟‌!

پ‌ک‌ک گروهی در خدمت غرب است که برای ایجاد جنگ و خونریزی در میان خلق‌های منطقه ایجاد یا خریداری شده است. دشمنانِ ملت‌های منطقه آنها را برای به جان هم انداختن کُرد و تورک به جبهه‌های جنگ بر علیه آذربایجان فرستاده‌اند تا نفتی باشد بر آتش دشمنی کُرد و تورک در منطقه! و اِلا حضور چند صدتن از آنها در قاراباغ، هیچ تأثیری بر سرنوشت نهایی جنگ نخواهد داشت.

 لایه روشنفکری جامعه ما مخصوصا روشنفکری چپ باید در ماهیت این گروه کمی جدی‌تر و عمیق‌تر بیاندیشد. همچنین خانواده‌های جامعه کُرد نیز مواظب جوانان خودشان باشند که این گروه با ژست‌های ضد غربی، آنها را فریب ندهد و به جبهه‌های جنگ قاراباغ نفرستد که گوشت دم توپ ارتش آذربایجان بشوند. 

دوباره امتحان کنید

نیروهای آمریکایی نفتکش ایرانی «حسنا» را در خلیج عمان هدف قرار دادند

گادتب: فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، اعلام کرد نیروهای آمریکایی یک نفتکش خالی با پرچم …

ترامپ: اگر ایران توافق را نپذیرد، بمبارانی بسیار شدیدتر آغاز خواهد شد

گادتب: رئیس جمهوری آمریکا در پیامی تازه در شبکهٔ اجتماعی خود، تروث سوشال، نوشت: «با …

دیدگاهتان را بنویسید