یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

حامد «قره اوغلانی» زندانی سیاسی تورک ساکن اورمیه به «اعدام» و «حبس تعزیری» محکوم گردید!

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، امروز سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹، شعبه ۲ دادگاه انقلاب رژیم ایران مستقر در اورمیه با صدور دادنامه‌ای حامد قره اوغلانی، زندانی سیاسی تورک محبوس در زندان این شهر را علاوه بر حبس به اعدام محکوم کرد.

حامد قره اوغلانی، متولد ۱۳۶۵، ساکن ارومیه، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری کامپیوتر دانشگاه بهشتی و زندانی سیاسی تورک محبوس در بند ۳ زندان مرکزی اورمیه از بابت اتهام جاسوسی از طریق ارتباط با دوول اسرائیل و آمریکا، اقدام علیه امنیت ملی «بغی»، ارتباط با رسانه‌های خارج از کشوی، توهین به رهبری و پاره کردن عکس قاسم سلیمانی، با استناد به ماده ۳۰۲ قانون آئین دادرسی کیفری توسط ۳ تن از قضات در شعبه ۲ بی‌دادگاه انقلاب اورمیه علاوه بر تحمل ۱۳ سال و ۳ ماه حبس تعزیری به اتهام بغی «مبارزه مسلحانه» به اعدام محکوم شد.

براساس اعلام «هانیه قره اوغلانی»، خواهر این زندانی سیاسی: «حکم حامد قره اوغلانی پس از تشکیل جلسه دادرسی توسط شعبه ۲ دادگاه انقلاب اورمیه صادر شد. در این حکم برادرم از سوی ۲ نفر از قضات شعبه ۲ دادگاه انقلاب اورمیه به ۱۳ و ۳ ماه حبس تعزیری و از بابت اتهام اقدام علیه امنیت ملی « بغی » هم به اعدام محکوم شد. ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ این حکم به برادرم فرصت تجدیدنظرخواهی داده شد.»

دوباره امتحان کنید

سایین میکائیل بی اویتا و سایین سارا خانیم آذرسون سیدنئی‌ده ۲۳ آپریل اوشاقلار گونو تدبیرین‌ده- ویدئو

گادتب: ۲۳ آپرئل اوشاقلار گونو موناسیبتیله آوسترالییانین سیدنئی شهرین‌ده تورک اؤز تشکیلاتی طرفین‌دن تدبیر تشکیل …

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …

دیدگاهتان را بنویسید