چهارشنبه , سپتامبر 23 2026
azfa
تازه ها

بودجه «فرهنگستان زبان فارسی» برای جعل لغت ۹۳ برابر بودجه «احیا دریاچه اورمیه» تعیین شد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، در حالیکه احیای دریاچه اورمو یکی از وعده‌های اصلی دولت حسن روحانی به مردم آزربایجان بود، اما اعتبار درنظر گرفته شده برای احیای این دریاچه در سال ۱۴۰۰، ۹۳ برابر کمتر از بودجه «فرهنگستان زبان فارسی» برای جعل لغت در نظر گرفته شده است.

به نوشته ایسنا، بر اساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ که هفته گذشته توسط دولت ایران تقدیم مجلس شد تنها ۴۹۸ میلیون تومان برای حفاظت و نجات دریاچه اورمیه درنظر گرفته شده است.

این در حالیست که دولت بی تدبیر ایران برای «فرهنگستان زبان فارسی» جهت جعل لغت ۴۶ میلیارد و ۳۳۸ میلیون تومان بودجه در نظر گرفته است.

مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه اورمو در گفتگو با ایسنا در اشاره به بودجه ناچیز این دریاچه گفت: برای اجرای پروژه‌های نرم‌افزاری و ادامه راه نجات دریاچه اورمو به اعتبارات بیشتری نسبت به بودجه تعیین شده برای سال ۱۴۰۰ نیاز داریم و باید مبالغ بیشتری در طی سال به ستاد احیای دریاچه اورمیه اختصاص پیدا کند.

دوباره امتحان کنید

تهدید ترکیه و آذربایجان توسط محسن رضایی: فرودگاه‌هایتان پرواز نخواهد داشت

گادتب: محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی رژیم ایران، در گفت‌وگویی تلویزیونی کشورهای همسایه …

ادعا برای ثبت جهانی ائل‌گلی به عنوان «باغ آذربایجانی»

گادتب: مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز از پیگیری برنامه ثبت جهانی …

دیدگاهتان را بنویسید