سه‌شنبه , می 5 2026
azfa
تازه ها

انهدام مرکز تحقیقات موشکی و نظامی سپاه پاسداران ایران توسط اسرائیل

 گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، بامداد جمعه ٢۵ دسامبر ٢٠٢٠، اسرائیل طی حملات هوایی انبارها و مراکز تحقیقات علمی موسوم به کارخانه‌های (وزارت) دفاع سوریه را در غرب شهر مصیاف در حومه مرکز استان حماه که محل استقرار نیروهای شبه‌نظامی ایرانی و سپاە قدس می‌باشد، منهدم کرد.

آویو کوخافی رئیس ستاد ارتش اسرائیل دو هفته پیش از این اعلام کرده بود در نتیجه عملیات‌های مستمر ارتش اسرائیل که در سال گذشته افزایش یافته استقرار و موضع‌گیری نیروهای ایرانی در سوریه به کندی پیش می‌رود.

به گزارش روزنامه اسرائیلی «The Jerusalem Post» آویو کوخافی رئیس ستاد ارتش اسرائیل در ادامه گفت که «تمرکز نیروهای ایرانی در سوریه به کندی پیش‌ می‌رود که این نتیجه آشکار اقدامات نظامی ارتش اسرائیل است اما همچنان راه درازی در پیش داریم تا به اهداف‌مان در این زمینه برسیم».

کوخافی افزود:« علاوه بر ماموریت‌های سری متعدد، امسال بیش از ۵۰۰ هدف را در تمامی جبهه‌ها هدف قرار دادیم».

دوباره امتحان کنید

هگست: می‌دانیم ژیم جمهوری اسلامی از این حقیقت احساس شرمندگی می‌کنند ولی آنها بر تنگه هرمز کنترل ندارند

گادتب: پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده اعلام کرد دو کشتی تجاری آمریکایی به همراه …

ترامپ: برای مردم ایران مقدار زیادی اسلحه فرستاده بودیم

گادتب: دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با شبکه خبری آمریکایی «سَلِم» می‌گوید ایالات متحده برای مردم …

دیدگاهتان را بنویسید