دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

اعتراف کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس مطرح به فاشیستی بودن شاهنامه فردوسی – ویدئو

‍گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، محمدحسین مهدویان در جریان یک برنامه زنده تلویزیونی در شبکه سه سیما با مجری‌گری رضا رشیدپور، شاهنامه فردوسی را یک اثر فاشیستی، نژادپرستانه و توهین‌آمیز خواند.

با وجود آنکه این اظهارات ساختارشکنانه مهدویان با مقاومت و واکنش مجری برنامه روبه‌رو شد، اما وی همچنان با اصرار بر ادعاهای خود، ابیات شاهانامه را سندی برای نژادپرستانه بودن محتوای این کتاب مطرح ساخت.

گفتنی است محمدحسین مهدویان برای ساخت فیلم ایستاده در غبار مورد تحسین قرار گرفته و سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۴ را دریافت کرد. او دارای مدرک کارشناسی سینما (گرایش کارگردانی) از دانشگاه سوره و همچنین کارشناسی ارشد تهیه‌کنندگی از دانشگاه صدا و سیما می‌باشد. او برای فیلم ماجرای نیمروز برای دومین بار سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر ۱۳۹۵ را دریافت نمود. ماجرای نیمروز باکسب چهار سیمرغ بهترین فیلم، بهترین فیلم از نگاه ملی، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و بهترین طراحی صحنه و لباس، برخلاف برخی پیش بینی‌ها مبنی بر کنار گذاشته شدن از کسب سیمرغ با رای هیئت داوران بیشترین تعداد و مهم‌ترین جوایز را کسب نمود. مهدویان در هنگام دریافت سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران، این جایزه را مهم‌ترین جایزهٔ جشنواره نامید.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …

دیدگاهتان را بنویسید