جمعه , می 1 2026
azfa
تازه ها

شرکت پالایش و پخش فرآورده نفتی، بنزین را لیتری ۵۰۰ تومان فروخت

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در خرداد ۱۳۹۹ اقدام به فروش و صادرات هر بشکه بنزین به قیمت کمتر از ۴ دلار کرده است.

سایت خبری «نفتی‌ها» روز یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰، طی گزارشی با اشاره به موضوع فروش بنزین به قیمت چهار دلار توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی نوشته است: «این امر در صورت احتساب هر بشکه بنزین معادل ۱۶۰ لیتر و در نظر گرفتن نرخ تسعیر ارز حدود ۲۰ هزار تومان، حکایت از آن دارد که این شرکت در یک اقدام قابل تامل، سال گذشته اقدام به فروش هر لیتر بنزین به واسطه‌گران برای صادرات این فرآورده به نرخ ۵۰۰ تومان کرده است.»

در این گزارش از «تیکت‌های فروش این فراورده به واسطه گران» به عنوان مستندات دریافتی یاد شده است.

همچنین گفته شده مقداری دیگری از این فراورده به مبلغ حدود ۱۰ دلار به فروش رسیده که درصورت احتساب این رقم، می توان  گفت در شرایطی که هر لیتر بنزین آزاد به مردم ۳ هزار تومان در هر لیتر عرضه می‌شود در این حالت نیز حدود هزار تومان در هر لیتر به دست واسطه گرانی رسیده که بنزین را به خارج از مرزها، آن هم به صورت دریایی صادر کرده‌اند.

در این گزارش اشاره نشده که این مقدار بنزنین به چه کس یا کسانی فروخته شده است با این حال توضیح داده شده که فروش این فرآورده با شرط بازپرداخت ۶۰ روزه صورت گرفته است.

در این گزارش تاکید شده که طی سال ۱۳۹۹، به دلیل کاهش یک مرتبه مصرف بنزین ناشی از عواملی چون سهمیه بندی مجدد و شوک شیوع کووید ۱۹، بخش زیادی از تولید بنزین کشور در دستان تولید کنندگان باقی ماند و از این رو شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به بازار صادرات این فرآورده ورود کرد.

دوباره امتحان کنید

تداوم بلاتکلیفی ایوب شیری فعال مدنی آذربایجانی در زندان مرکزی تبریز

گادتب: ایوب شیری، فعال مدنی آذربایجانی، از تاریخ ۱۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در بازداشت به‌سر می‌برد …

اسکات بسنت: ارزش پول ملی ایران به کمترین حد تاریخ خود رسیده است

گادتب: وزیر خزانه‌داری ایالات متحده با انتشار مطلبی کوتاه به همراه یک نمودار در شبکۀ …