به گزارش آناج، حیدر فتحزاده معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان برنامه و بودجه در همایش تخصصی مدیریت(ساماندهی، نظارت و پیشگیری) آسیبهای اجتماعی که در باشگاه فرهنگیان تبریز برگزار شد، اظهار داشت: 384 هزار و 107 شهروند تبریز یعنی برابر با 24 درصد جمعیت این شهر حاشیه نشین هستند، اما تاکنون هیچکس با نگاه متفاوت، فکر متفاوت و عمل متفاوت در این راستا چارهاندیشی نکرده است.
وی ادامه داد: مدیریت ارقام و دادهها، خصلت جامعهی توسعه یافته و مبتنی بر عقلانیت است و این جوامع میتوانند از انتزاعیات خارج شده و بر مبنای عینیات و واقعیتها صحبت کنند.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان برنامه و بودجه بیان کرد: یکی از مسائلی که اکنون بیش از همه چیز ما را تهدید میکند “بیتفاوتی به همنوع، کتمان حقیقت از خود و مبهم سازی امورات روشن” است، ما میخواهیم این مفاهیم را در قالب ارقام و کمیات بیاوریم.
وی با تاکید بر اینکه “تغییر” مبنای ارقام را تشکیل میدهد که نمیتوان آن را حذف کرد و باید آن را بر مبنای “دانایی” مدیریت و ادامه دهیم، افزود: تا سال ۱۳۶۹ در کشور ما ۹۲ درصد مردم نسبت به شبکههای خویشاوندی، هم نوع و دوستان قابل اعتماد بودند اما امروز ۲۳ درصد ما نسبت به همدیگر قابل اعتماد هستیم.
فتحزاده در رابطه با اعتماد به سرمایه اجتماعی و سازمانها نیز خاطرنشان کرد: مردم استان در دمای ۴۵ درجه تابستان وقتی وارد نظام اداری میشوند، احساس سرمازدگی در ۲۳ درجه زیر صفر میکنند!