شنبه , اکتبر 24 2026
azfa
تازه ها

معرفی رقص کردی به عنوان رقص اورمیه توسط زیردستان رژیم نژادپرست فارس در شهرداری منطقه سه

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، توسعه‌طلبان و ستیزه‌طلبان کُرد این بار با استفاده از شهرداری منطقه سه اورمیه، با لباس کُردی برای ثبت اثر هنری رقص اورمیه در باغ ملی یونسکو، حضور پیدا کردند.

پس از کُردیزه کردن اورمیه و دیگر شهرهای آذربایجان‌غربی در رسانه‌های حکومتی از طریق سریال «نون خ»، این بار با تحریف و مصادره رقص اورمیه که فرهنگ غالب اکثریت تورک اورمیه است، این شهر را در شاخه فرهنگ ملت‌های یونسکو شهری یکدست کُردی نشان دادند.

در شهریورماه ۹۹ هم «محمد اسلامی» وزیر راه و شهرسازی ایران در جریان مراسم بهره‌برداری از طرح‌های وزارت بهداشت و وزارت راه که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس‌جمهور ایران برگزار شد، با تحریف تاریخ و هویت شهر تیکان تپه آذربایجان، این شهر را جزو کردستان معرفی کرد. این در حالیست که وی تنها چند روز پیش از این شهر آذربایجان دیدار کرده بود.

پیش‌تر نیز حسن روحانی در جریان دیدار با نخبگان آذربایجان غربی به جای «استان آذربایجان غربی» از واژه جعلی «استان ارومیه» استفاده نموده بود که این گستاخی نیز اعتراضات زیادی را برانگیخته بود.

«استان ارومیه» اصطلاحی است که توسط گروه‌های تروریستی کٌردی با هدف حذف نام «آذربایجان»، از «استان آذربایجان غربی» و تحریف هویت تورکی این استان ساخته و پرداخته شده و دولتمردان و ارگان های رسمی ایران نیز همراستا با این گروههای تروریستی هر از گاهی از این واژه جعلی استفاده می کنند.

دوباره امتحان کنید

گزارشاتی در مورد فعال تر شدن گروه تروریستی پژاک و حمله به پایگاه ها

گادتب: با افزایش درگیری‌ها میان نیروهای امنیتی رژیم ایران و پژاک- شاخه ایرانی گروه تروریستی …

نشست استانبول؛ آلمان اعلام کرد همراه با بریتانیا و فرانسه آمادۀ مذاکره هسته‌ای با ایران است

گادتب: یوهان واده‌فول، وزیر خارجۀ آلمان، اعلام کرد که این کشور همراه با فرانسه و …