دوشنبه , سپتامبر 28 2026
azfa
تازه ها

پرونده آنامحمد بیات به دادگاه انقلاب ارجاع شد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، آنامحمد بیات، روزنامه نگار تورکمن پس از احضار، بازجویی و تفهیم اتهام توسط بازپرس شعبه ۵ دادسرای عمومی و انقلاب گنبد با قرار کفالت آزاد شد.

چندی پیش آنامحمد بیات، روزنامه نگار و فعال سیاسی تورکمن پس از احضار، بازجویی و تفهیم اتهام توسط بازپرس شعبه ۵ دادسرای عمومی و انقلاب گنبد با قرار کفالت آزاد شد.

پس از صدور قرار مجرمیت و ارجاع پرونده به شعبی از محاکم کیفری ۲ دادگستری این شعبه با قرار عدم صلاحیت پرونده را به دادگاه انقلاب ارجاع داده است.

احمد مرادپور وکیل مدافع این خبرنگار تورکمن در این باره گفت: «اتهام وی اقدام علیه امنیت ملی کشور بوده و دادگستری گنبد پس از بررسی های لازم با اعلام عدم صلاحیت، پرونده  ایشان را به دادگاه انقلاب شهرستان گنبد ارجاع داده است.» گفتنی است آنامحمد بیات از خبرنگاران باتجربه و پیشکسوت تورکمن در گنبد می باشد که در زمینه اجتماعی فرهنگی و سیاسی نیر فعالیت گسترده‌ای دارد.

دوباره امتحان کنید

فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه: حکومت ایران تنها «به یک نخ بند است»

گادتب: مورگان اورتاگوس، فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه، گفت حکومت ایران تنها «به یک …

مذاکرات روز دوشنبه بین ایران و آمریکا لغو شد

​گادتب:  رسانه سی‌بی‌اس اعلام کرد که مذاکرات ایران و آمریکا در روز دوشنبه لغو شد. …