پنج‌شنبه , سپتامبر 3 2026
azfa
تازه ها

از جنایات پ ک ک؛ شمار اجساد کشف شده از گورهای دسته‌جمعی عفرین سوریه به 61 تن رسید

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، پ.ک.ک/ی.پ.گ در عفرین هم دست به جنایت علیه بشریت زده و ترکممنها و عربها را نسل کشی نموده که یکی از گورهای دسته جمعی مربوطه کشف شده است.

رحمی دوغان، استاندار حتای ترکیه طی اظهارتی در جمع خبرنگاران در حاشیه مراسم 15 جولای؛ روز دموکراسی و وحدت ملی در این استان، گفت: جرایمی که گروه تروریستی پ.ک.ک/ ی.پ.گ طی دوران مختلف مرتکب شده است، به تدریج آشکار می‌شوند. دیروز اعلام کرده بودیم که 31 جسد از گورهای دسته‌جمعی در عفرین سوریه کشف شده است اما این رقم امروز به 61 تن رسیده است.

دوغان با بیان این که این اجساد متعلق به دوره‌های اشغال این منطقه توسط گروه تروریستی پ.ک.ک/ی.پ.گ است، این اقدام را مصداق بارز جنایت علیه بشریت ارزیابی کرد.

دوباره امتحان کنید

آزادی «عسگر اکبرزاده» با وثیقه ۸ میلیارد تومانی از زندان اردبیل

گادتب: «عسگر اکبرزاده»، فعال آزربایجانی، پس از نزدیک به دو ماه بازداشت، با تودیع وثیقه …

کاتز: جمهوری اسلامی در حال خفگی است و اگر این رژیم افراطی به اسرائیل حمله کند، جنگنده‌های ما آماده برخاستن هستند

گادتب: یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، با اشاره به افزایش فشارهای اقتصادی و تنش‌ها در …