
گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، «دامنه این توطئه به حدی بزرگ و عمیق بود که میخواستند مارشال عبدالرشید دوستوم و مرا هم به دام بیاندازند که موفق نشدند»
به دنبال ورود نیروهای گروه تروریستی طالبان به مزار شریف مرکز ولایت بلخ در روز شنبه و عقبنشینی نیروهای امنیتی و شبهنظامیان حامی دولت از این شهر، عبدالرشید دوستوم رهبر تورکان افغانستان و عطا محمد نور، نیز از منطقه خارج شدند.
عطا محمد نور در پیامی که در صفحه شخصی خود در فیسبوک منتشر کرده است، خطاب به مردم افغانستان نوشت: «در یک توطئه بزرگ، سازمانیافته و ناجوانمردانه، تمامی امکانات حکومتی و نیروهای دولتی به طالبان تسلیم داده شد.»
وی گفت «دامنه این توطئه به حدی بزرگ و عمیق بود که میخواستند مارشال عبدالرشید دوستوم و مرا هم به دام بیاندازند که موفق نشدند،» و افزود حرفهای زیادی برای گفتن دارد که در فرصت مناسب با مردم در میان میگذارد.
خبرگزاری آسوشیتدپرس از عباس ابراهیمزاده یکی از قانونگذاران بلخ نوشت ارتش خود را تسلیم کرد و این باعث شد که شبهنظامیان حامی دولت و دیگر نیروها روحیه خود را از دست بدهند و از مبارزه با گروه تروریستی طالبان دست بردارند.
تصرف مزار شریف، شهری بزرگ در شمال افغانستان که امکانات دفاعی وسیعی در آن تعبیه شده بود، ضربه سنگینی به دولت محسوب میشود.
ادتاج اتحادیه دمکراتیک ترک آذربایجان جنوبی