چهارشنبه , سپتامبر 23 2026
azfa
تازه ها

رویارویی جنگنده های ترکیه و روسیه در آسمان ادلب

گادتب: با تداوم بمباران ها از سوی جنگنده های روسیه در ادلب و نزدیک شدن جگنده‌های سوخو ۲۴ این کشور به مرز ترکیه، جنگنده های اف ۱۶ ترکیه نیز مرز به سوریه اعزام شده و چندین ساعت به گشت هوایی پرداختند.

پی نوشت و تحلیل کوتاه:

طی ماه اخیر نیروی هوایی روسیه بیش از ۱۵ بار مناطق مختلف ادلب را مورد هدف قرار داده و برخی از این هدف ها به مواضع ارتش ترکیه بسیار نزدیک بوده است. در سایه این تحولات تحرکات نظامی ترکیه و سطح آمادگی نیروهای حاضر نیز افزایش یافته است و با نزدیک شدن جنگنده های روسیه به مناطق تحت کنترل ترکیه، جنگنده‌های اف ۱۶ این کشور نیز به پرواز درآمده اند. بیم آن میرود که با هدف قرار داده شدن نیروهای ترکیه و یا تقابل جدی جنگنده های این کشور با روسیه تنش ادلب به نقطه برگشت ناپذیری برسد.

همچنین در رویدادی غیر منتظره، منابع محلی از هدف قرار دادن (اشتباهی؟!) نیروهای اسد و کشته و زخمی شدن برخی از این نیروها از سوی جنگنده های روسیه خبر می دهند.

مطالعات اوراسیا-خاورمیانه

دوباره امتحان کنید

ظرفیتهای اقتصادی، سیاسی و غیره سازمان دولت‌های تورک

گادتب: سازمان دولت‌های تورک در سال‌های اخیر از یک چارچوب عمدتاً فرهنگی و سیاسی فراتر …

ترامپ در نشست شورای همکاری خلیج فارس: یا توافق حاصل خواهد شد، یا ماجرای جمهوری اسلامی «آن‌قدر سریع تمام می‌شود که سرتان گیج خواهد رفت»

گادتب: دونالد ترامپ در نشست با رهبران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در نیویورک گفت …