جمعه , مارس 14 2025
azfa
تازه ها

نامه جناب آقای میکائیل اویتا به نخست وزیر استرالیا برای شناسایی نسل کشی خوجالی از سوی دولت استرالیا – تصویر

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، جناب آقای میکائیل اویتا رئیس جامعه آذربایجانیان استرالیا و بخش روابط بین الملل اتحادیه دمکراتیک ترک آذربایجان جنوبی ضمن ارسال نامه به جناب آقای مالکولم توربولا نخست وزیر استرالیا خواهان شناسایی نسل کشی خوجالی از سوی دولت استرالیا شدند.

جناب آقای میکائیل اویتا رئیس جامعه آذربایجانیان استرالیا در نامه خود به جناب آقای مالکولم توربولا نخست وزیر استرالیا خاطر نشان می سازند که ارمنستان اشغالگر 20 درصد اراضی آذربایجان را اشغال نموده و در خوجالی علیه آذربایجانیان دست به نسل کشی زده است.

جناب آقای میکائیل اویتا رئیس جامعه آذربایجانیان استرالیا در نامه خود به نخست وزیر استرالیا می نویسند که بدون اجازه آذربایجان سفر به مناطق اشغالی آذربایجان نقض حقوق بین الملل بوده و غیر قانونی می باشد.

در نامه همچنین نوشته شده است که وزیر ایالت ولز جنوبی نو ارمنی می باشد و چندین سال قبل بدون اجازه دولت آذربایجان به قره باغ کوهستانی سفر و از آنجا به ارمنستان اعزام شده بود. وزیر مذکور بدون اجازه آذربایجان ضمن سفر به اراضی اشغالی آذربایجان با تروریستها دیدار نموده است که باید مورد مجازات قرار بگیرد.

متن نامه ارسالی:

دوباره امتحان کنید

اداره ثبت احوال تبریز ۷ بار به رای دادگاه برای صدور شناسنامه به «خاقان» اعتراض کرد؛ می‌گفتند این نام ایرانی نیست آذربایجانی است!

گادتب: یونس محمودی که پسرش خاقان به دلیل داشتن نام ترکی ۶ ماه بی‌شناسنامه ماند …

فاطمه آتشی خیاوی فعال آذربایجانی دوران محکومیت خود را در زندان اوین سپری می‌کند

گادتب: خانم « فاطمه آتشی خیاوی» در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۴۰۳، پس از حضور در …

دیدگاهتان را بنویسید