دوشنبه , سپتامبر 28 2026
azfa
تازه ها

امیر عبداللهیان نیروی قدس سپاه تروریستی را «سرباز بدون مرز» دانست!

امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه رژیم ایران نیروی قدس سپاه تروریستی پاسداران را «سرباز بدون مرز» دانست و ادعا کرد که آنها «سهم بزرگی در کمک به امنیت و صلح منطقه‌ای و جهانی» دارد.

اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه تروریستی پاسداران با حضور در وزارت امور خارجه، انتخاب حسین امیر عبداللهیان به سمت وزیر امور خارجه ناجمهوری اسلامی را تبریک گفت.

امیر عبداللهیان نیروی قدس سپاه تروریستی پاسداران را «سرباز بدون مرز» دانست و ادعا کرد که این نیروی تروریستی «سهم بزرگی در کمک به امنیت و صلح منطقه‌ای و جهانی» دارد.

عبداللهیان تاکید کرد که وزارت امور خارجه مسیر قاسم سلیمانی را در منطقه خاورمیانه طی می‌کند. محمد جواد ظریف، وزیر خارجه سابق در یک فایل صوتی که اردیبهشت گذشته افشا شد با اشاره به دخالت‌های قاسم سلیمانی در سیاست خارجی گفته بود که او به‌دلیل فشارهای فرمانده پیشین سپاه قدس، «دیپلماسی را فدای میدان جنگ کرد.» ظریف گفته بود: «گروهی در کشور ما در این‌که همه‌ چیز امنیتی شود ‌منافع دارند، چرا که نقش آن‌ها پررنگ می‌شود.»

دوباره امتحان کنید

افزایش حجم آب در دریاچه اورمیه علیرغم فاصله زیاد با شرایط اکولوژیک

گادتب: دریاچه اورمیه پس از سال‌ها خشکی، بار دیگر نشانه‌های بازگشت را نشان داده و …

فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه: حکومت ایران تنها «به یک نخ بند است»

گادتب: مورگان اورتاگوس، فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه، گفت حکومت ایران تنها «به یک …