دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

سازمان عفو بین‌الملل: گروه تروریستی پ ک ک و ی پ گ به غیرنظامیان حمله می‌کنند

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، سازمان عفو بین‌الملل با انتشار بیانیه حمله گروه تروریستی پ ک ک و ی پ گ به غیرنظامیان را محکوم کرد.

سازمان عفو بین‌الملل روز چهارشنبه در بیانیه خود تأکید کرد، تحقیقات میدانی نشان می‌دهد شاخه نظامی گروه تروریستی پ ک ک پ.ک.ک در سوریه موسوم به یگان‌های مدافع خلق (YPG)  یک شهر مسکونی در فاصله تقریباً ۲۰ کیلومتری عفرین را به ‌وسیله نارنجک و موشک مورد حمله قرار داده‌اند.

آن‌طور که در بیانیه این سازمان آمده است، در اثر این حمله ده‌ها غیرنظامی جان خود را از دست داده‌اند.

این در حالیست که پیش از این منابع خبری مستقل اعلام کرده بودند، تروریست های  پ.ک.ک برای جلوگیری از ادامه پیشروی ارتش ترکیه به سمت عفرین، از غیرنظامیان به‌عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

هفته گذشته نیز خبرگزاری آناتولی به نقل از منابع محلی گزارش داد: گروه تروریستی  پ.ک.ک برای انتقال حدود ۵۰۰ تروریست  از مناطق حسکه و عین العرب (کوبانی) سوریه به منطقه عفرین از غیرنظامیان به‌عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند.

این اولین بار نیست که سازمان عفو بین‌الملل علیه اقدامات شاخه سوری گروه تروریستی پ ک ک در شمال سوریه بیانیه صادر می‌کند علاوه بر کشتار غیرنظامیان و استفاده از آنان به‌عنوان سپر انسانی پیش‌تر سازمان عفو بین‌الملل از این گروه تروریستی به دلیل سرکوب و کشتار مخالفان سیاسی خویش انتقاد کرده بود.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …

دیدگاهتان را بنویسید