شنبه , سپتامبر 12 2026
azfa
تازه ها

غارت و چپاول معادن طلای آذربایجان توسط کویرنشینان همچنان ادامه دارد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، یکی از مهمترین معادن آذربایجان جنوبی معدن طلای ساری‌گونو در قروه است که در سال ۱۳۹۴ به بهره‌برداری رسیده و حال با تولید سالیانه حدود ۵ تن طلای خالص یکی از بزرگترین تولیدکنندگان طلای آذربایجان محسوب می‌شود.

مصطفی احمدی عضو شورای روستای بهارلو در کفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: شفافیت در مسائل زیست محیطی از خواسته‌های اولیه اهالی روستاهای اطراف این معدن است که متأسفانه هیچکدام از مدیران این معدن هیچگونه شفاف‌سازی در این زمینه انجام نمی‌دهند.

وی افزود: بارها از طریق رسانه‌ها مصاحبه کردیم که به داد مردم روستای داشکسن برسید. این روستا ۲۳ نفر فوتی داشتند که ۱۱ نفر بر اثر سرطان بوده است.

هرجا طلا وجود دارد فلزات سمی و سنگین زیست محیطی چون آرسنیک، سیلیس، سرب، جیوه، روی و گوگرد و اثرات تجمعی در بدن مردم آن منطقه دارد.

دوباره امتحان کنید

گادتب باشقانی سایین اژدر بی تاغیزاده نین «مئدیا تورک تی وی»-ده چیخیشی- ویدئو

گادتب-نین مطبوعات مرکزینه داخیل اولان معلوماتا گؤره، گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگینین (گادتب) باشقانی سایین …

طرح تشکیل «تورک‌پل» در جهان تورک

گادتب: کشورهای عضو سازمان دولت‌های تورک در حال بررسی ایجاد سازوکاری مشترک برای همکاری‌های انتظامی …