چهارشنبه , سپتامبر 23 2026
azfa
تازه ها

بایدن قانون ممنوعیت واردات کالاهای چینی از مبدا سین کیانگ را به دلیل بدرفتاری با تورکان اویغور امضا کرد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، روز پنجشنبه مصوبه کنگره این کشور در خصوص ممنوعیت واردات کالا از منطقه سین کیانگ (ترکستان شرقی) چین به دلیل بد رفتاری پکن با اقلیت مسلمان اویغور و سایر گروه‌ها را امضا کرد تا این مصوبه رسماً به قانون تبدیل شود.

این قانون واردات کلیه کالاها از منطقه سین کیانگ چین را به آمریکا ممنوع اعلام می‌کند. آمریکا می‌گوید بسیاری از محصولات شرکت‌ها در این منطقه با استفاده از نیروی کار اجباری مردمان اویغور و سایر اقلیت‌ها تولید می‌شوند.

منطقه سین کیانگ چین یکی از تامین کنندگان اصلی مواد اولیه پنل‌های خورشیدی در جهان است، اما امریکا و بسیاری از گروه‌های مدافع حقوق بشر می‌گویند چین علیه اقلیت‌ها در این استان دست به «نسل کشی زده است.»

طبق گزارش موسسه پژوهش های اقتصادی بین المللی «پترسون» که دفتر آن در واشنگتن است چین تولید کننده حدود نیمی از پلی سیلیکون جهان است و با استفاده از نیروی کار ارزان و انرژی‌های بسیار آلاینده در ایالت سین کیانگ و نه برخورداری از منابع طبیعی وافر توانسته میزان تولید خود را تا این حد افزایش دهد.

حکومت چین همواره اتهام «نسل کشی» و وادار کردن مردمان اویغور به کار اجباری را رد کرده و این اتهامات را بی اساس می‌داند و در مقابل تحریم‌های آمریکا دست به اقدام متقابل زده است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ در نشست شورای همکاری خلیج فارس: یا توافق حاصل خواهد شد، یا ماجرای جمهوری اسلامی «آن‌قدر سریع تمام می‌شود که سرتان گیج خواهد رفت»

گادتب: دونالد ترامپ در نشست با رهبران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در نیویورک گفت …

دنی دانون: می‌دانیم رهبران جمهوری اسلامی کجا پنهان شده‌اند؛ اگر به اسرائیل حمله کنند، ظرف چند روز به آنها می‌رسیم

گادتب: دنی دانون، سفیر و نماینده دائم اسرائیل در سازمان ملل متحد، در گفت‌وگو با …