پنج‌شنبه , می 14 2026
azfa
تازه ها

اعتصاب غذای مهدی صانع فرشی زندانی سیاسی آذربایجانی در زندان اورمیه

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، روز دوشنبه ۱۵ فروردین ماه، مهدی صانع فرشی، زندانی سیاسی تبریزی محبوس در زندان اورمیه دست به اعتصاب غذا زد.

اعتصاب غذای آقای صانع فرشی در اعتراض به افزایش فشار مسئولان زندان بر زندانیان سیاسی و ربودن وسایل شخصی وی صورت گرفته است.

مهدی صانع فرشی در تاریخ ۲۲ آبان ماه ۹۹ به اتهام عضویت در یکی از گروه‌های مخالف نظام و تبلیغ علیه نظام توسط دادگاه انقلاب رژیم در اورمیه به ۵ سال و ۶ ماه حبس محکوم شد. این حکم در تاریخ پنج‌شنبه ۲۷ آذر ۹۹، توسط شعبه ۱ دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان غربی عینا تایید شد.

مهدی صانع فرشی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ در حالی که برای دیدار با مادرش از کشور ترکیه به ایران آمده بود، توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات اورمیه منتقل شد.

وی نهایتا در تاریخ ۲۱ شهریورماه ۹۹ با پایان بازجویی‌ها از بازداشتگاه این نهاد امنیتی به زندان اورمیه منتقل شد و جلسه دادگاه وی در تاریخ ۳۰ مهرماه سال گذشته در شعبه ۱ دادگاه انقلاب اورمیه برگزار شد.

مهدی صانع فرشی، ۴۴ ساله و شهروند اهل تبریز است. وی هم‌اکنون در بند سیاسی زندان اورمیه بسر می‌برد.

دوباره امتحان کنید

تشدید فشار بر زندانیان سیاسی زن در بند زنان زندان اوین، به‌دلیل برگزاری مراسم یادبود و اعتراض‌های درون‌بندی

گادتب: در بند زنان زندان اوین، موج تازه‌ای از محدودیت‌ها علیه زندانیان سیاسی زن آغاز …

بازداشت محمد ملکی فعال ترک آذربایجانی اهل زنجان توسط ماموران رژیم

گادتب: بر اساس اطلاع نزدیکان، «محمد ملکی»، فعال مدنی ترک آذربایجانی، شامگاه جمعه ۱۸اردیبهشت۱۴۰۵ در …