شنبه , می 9 2026
azfa
تازه ها

بعلت خودداری ترکیه از تامین مهمات بایراکتارهای اوکراین؛ تسلیحات جدید در انتظار پهپاد بایراکتار تی بی ۲

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، به گفته مجله آمریکایی فوربس ، ایالات متحده در حال آمادگی برای ارسال تسلیحات موشکی هوشمند به اوکراین جهت استفاده بر روی پهپاد بایراکتار تی بی ۲ است.

این مجله با بیان اینکه بایراکتار  توانست به عملکرد موفقیت آمیز طی جنگ دست پیدا کند و باعث تلفات سنگینی در حوزه زرهی برای روسیه شود اقدام به مقایسه بایراکتار تی بی ۲ با پهپاد Predator  معروف آمریکایی کرد.

این مجله که از نظرات برخی از کارشناسان بزرگ نظامی ایالات متحده استفاده کرده، چنین استدلال می کند که روسیه در انهدام و متوقف کردن بایراکتار تی بی ۲ به کمک جنگ الکترونیک شکست خورده است و این پهپاد یکی از علل افزایش روحیه ای برای ارتش اوکراین می باشد.

بر اساس گزارش مجله فوربس، با وجود ادعای انهدام ناوگان پهپادی بایراکتار از سوی روسیه اما باز اوکراینی ها اقدام به انتشار تصاویر هوایی از انهدام  تانک ها و کاروان زرهی روس ها با استفاده از این پهپاد می کنند.

تصاویر شناسایی هوایی که در روز های اخیر افزایش یافته است تایید می کند که تی  بی ۲های تحت خدمت اوکراینی ها کمبود مهمات دارند.

در ادامه این مجله بیان می کند که ترکیه با پیروی از سیاست تعادل در بحران اوکراین بی طرفی خود را حفظ کرده و همچنین اعلام کرده است که شرکت بایکار سازنده این پهپاد از زمان شروع جنگ در چارچوب سیاست های بی طرفی خود هیچ محموله جدیدی از مهمات را به اوکراین نفرستاده است.

طبق این اخبار ارتش آمریکا به دنبال مهماتی است که بتواند جایگزین موشک های مورد استفاده بایراکتار تی بی ۲ شود.

همچنین باید گفت که موشک های هلیفایر به دلیل وزن با بایراکتار تی بی ۲ سازگار نیست.  از این رو آمریکا معتقد است که  APKWS می تواند با پهپاد بایراکتار سازگار شود.

دوباره امتحان کنید

خودداری عباس لسانی و یوسف کاری از حضور در بازپرسی همزمان با جلوگیری امنیتی از آزادی یوسف کاری

گادتب: عباس لسانی و یوسف کاری، فعالان ملی آذربایجانی، از حضور در جلسات بازپرسی خودداری …

ترامپ: کسانیکه حمله کردند ظرف دو دقیقه نابود شدند

گادتب: ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگاران در واشینگتن، با اشاره به درگیری جدید آمریکا و …