
گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه گفت که هدف ما برای تاسیس منطقه امن به عمق ۳۰ کیلومتر در شمال سوریه را از جایی که ناتمام مانده ادامه خواهیم داد، آمادگی ها برای آغاز عملیات (نظامی) ادامه دارد.
به محض اینکه ارتش ترکیه، سازمان اطلاعات و نهادهای امنیتی ما آمادگی های خود را به پایان برسانند عملیات آغاز خواهد شد. روز پنجشنبه در جلسه شورای امنیت ملی این مسئله با تمام ابعاد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
عملیات تمامی مرز ترکیه با سوریه را در بر خواهد گرفت و تا تاسیس کامل منطقه امن به عمق ۳۰ کیلومتر ادامه خواهد داشت. “
ضمناً بنابر ادعای گروههای سوری نیروهای روسی در حال ترک مواضع خود در منطقه تل رفعت هستند.
یک روستای تحت کنترل گروه های کردی YPG از سوی توپ سنگین ارتش ترکیه هدف قرار داده شده است.
شایان ذکر است که طی روزهای اخیر، نیروهای مخالف سوری تحت امر ترکیه ویدیو هایی مبنی بر آمادگی خود برای آغاز عملیات منتشر کرده اند و گفته می شود دستور عملیات از روزها پیش صادر شده است.
حضور احتمالی و عملیات گسترده ترکیه در این منطقه با ترکیب مذاکره و خصومت سه گروه آمریکا، روسیه و ایران همراه خواهد بود.
ادتاج اتحادیه دمکراتیک ترک آذربایجان جنوبی