یکشنبه , می 10 2026
azfa
تازه ها

معوقات مزدی کارگران کارخانه سبلان پارچه اردبیل

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، کارگران کارخانه سبلان پارچه اردبیل از معوقات مزدی ۲ ماهه خود خبر دادند. همچنین حق بیمه این کارگران به مدت چندین ماه پرداخت نشده است.

به گزارش خبرگزاری اؤیرنجی به نقل از هرانا کارگران کارخانه سبلان پارچه اردبیل از عدم پرداخت حقوق و مزایای خود گلایه‌مند هستند.

در این گزارش به نقل از کارگران معترض این واحد تولیدی آمده است: حدود هزار و ۲۰۰ کارگر شاغل در کارخانه «سبلان پارچه» واقع در شهرک صنعتی شماره دو اردبیل، دو ماه مزد معوقه و چندین ماه حق بیمه خود را از کارفرمایشان طلبکارند.

بنابر اظهارات این کارگران، کارفرمای کارخانه «سبلان پارچه» به بهانه گسترش بحران در صنایع نساجی و کمبود نقدینگی، مطالبات کارگران را از چندین سال پیش با تاخیر پرداخت می‌کند؛ علیرغم تداوم مشکلات مالی کارخانه در سال جاری، تاکنون اقدامی جدی برای رفع مشکلات کارخانه صورت نگرفته است.

دوباره امتحان کنید

اسرائیل برای جنگ اخیر با ایران پایگاه مخفی در عراق ایجاد کرده بود

گادتب: روزنامهٔ وال‌ استریت جورنال در گزارشی اختصاصی نوشت اسرائیل پیش از جنگ اخیر با …

تهدیدهای تروریستی سپاه پاسداران؛ از تهدید نفتی تا اخاذی دیجیتال

گادتب: رسانه‌های وابسته به سپاه پاسداران در روزهای اخیر کوشیده‌اند مفهوم فشار در تنگه هرمز …