چهارشنبه , سپتامبر 23 2026
azfa
تازه ها

آزادی موقت «سید محمدرضا موحد» از زندان مرکزی تبریز با تودیع وثیقه

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، «سید محمدرضا موحد» فعال آزربایجانی روز پنج‌شنبه ۷ مهرماه با تودیع قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی تا پایان مراحل دادرسی به طور موقت از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.

گفتنی است، «سید محمدرضا موحد» دانشجوی ارشد حقوق بین‌الملل که روز پنج‌شنبه در ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۱ هنگام عبور از معابر شهر تبریز به صورت غیر قانونی و غیر موجه بازداشت شده و گوشی تلفن همراه وی نیز ضبط شده بود این فعال، سابقه احضار غیرقانونی داشته و به اتهام «اخلال در نظم عمومی» متهم شده و هم‌اکنون پرونده ایشان به شعبه ۱۳ بازپرسی، مجتمع قاضی طباطبایی تبریز ارجاع داده شده است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ در نشست شورای همکاری خلیج فارس: یا توافق حاصل خواهد شد، یا ماجرای جمهوری اسلامی «آن‌قدر سریع تمام می‌شود که سرتان گیج خواهد رفت»

گادتب: دونالد ترامپ در نشست با رهبران کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در نیویورک گفت …

دنی دانون: می‌دانیم رهبران جمهوری اسلامی کجا پنهان شده‌اند؛ اگر به اسرائیل حمله کنند، ظرف چند روز به آنها می‌رسیم

گادتب: دنی دانون، سفیر و نماینده دائم اسرائیل در سازمان ملل متحد، در گفت‌وگو با …