دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

مادر آذربایجانی ساکن مناطق زلزله زده خوی؛ مسئولین دولتی اگر کاری نمی کنید حداقل مانع کمک های مردمی نشوید

گادتب: طبق فیلمی که در فضای مجازی منتشر شده است یک مادر آذربایجانی ساکن مناطق زلزله زده خوی از رفتار نیروهای امنتی-انتظامی که مانع امدادرسانی مردمی به خسارت دیدگان مناطق زلزله زده شده یا اختلالی این در این خصوص ایجاد می کنند گلایه کرده و میگوید: مسئولین دولتی اگر کاری نمی کنید حداقل مانع کمک های مردمی نشوید.

به گزارش “صفحه اطلاع رسانی عباس لسانی”،برخی گزارش های موردی مبنی بر ممانعت نیروهای امنیتی-انتظامی در مبادی ورودی شهرستان خوی از ورود کمک های مردمی مخابره شده که باعث نگرانی هرچه بیشتر افکار عمومی ملت آذربایجان گردیده است.

از دیگر سو فعالین آذربایجانی و امدادگران حاضر در مناطق زلزله علی رغم گذشت چند روز از وقوع زلزله اعلام کرده‌اند که وسایل گرمایشی از جمله نیازهای اساسی مردم می باشند و از فعالین شهرهای مختلف آذربایجان خواسته‌اند با تهیه اقلامی از جمله کانکس، چادر، پتو، لباس گرم، بخاری برقی، والوور، مواد غذایی ، نان ، وسایل بهداشتی اساسی و…آنها را به مناطق زلزله زده ارسال نمایند.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …