دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

آزادی مینا علیخانی، مریم ابهری و رامین سلطان‌محمدی از زندان صفرآباد زنجان

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، مینا علیخانی، مریم ابهری و رامین سلطان‌محمدی ۳تن از بازداشتی های اعتراضات از زندان صفرآباد زنجان آزاد گردیدند.

هر یک از افراد مذکور به تحمل شش ماه حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده بودند که از اجرا یا عدم اجرای حکم شلاق این افراد اطلاع دقیقی در دسترس نمی باشد.

رامین سلطان‌محمدی کوهنورد و راهنمای گردشگری آذربایجانی ساکن شهر زنجان از طرف شعبه ۱۰۷ دادگاه کیفری به ریاست قاضی محمدمهدی محمدی به اتهام اخلال در نظم عمومی به یک سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

حکم آقای سلطان‌محمدی در دادگاه تجدیدنظر استان زنجان به ریاست آقای خان‌محمدی عینا تایید گردیده و قاضی شش ماه از مدت زمان حبس را به حالت تعلیق در آورده است.مینا علیخانی دیگر کوهنورد آذربایجانی ساکن زنجان نیز روند محکومیتی مشابه آقای سلطان محمدی داشت.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …