یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

طرح مجلس برای قطع اینترنت زنان معترض به حجاب اجباری

 گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، مسدود شدن خط تلفن و اینترنت زنان معترض به  حجاب  اجباری مجازات جدید برای  این افراد جامعه که در طرح مجلس آنها را «افراد بدحجاب» نامیده اند میشود .

به گزراش جمعیت حقوق بشر آذربایجان-ارک به نقل از رسانه های دولتی ایران ؛بیژن نوباوه نماینده مجلس درباره طرح جدید حجاب گفت: قرار بر این است که تذکر حجاب به صورت هوشمند و غیرحضوری در دفعات صورت بگیرد به صورتی که آبروی شخص حفظ شود. او مسدود شدن خط تلفن و اینترنت زنان بدون حجاب در صورت عدم توجه به تذکرات را از جمله مجازات‌های این طرح اعلام کرد.

به گفته بیژن نوباوه نماینده مجلس از موافقت سران قوا با طرح جدید حجاب خبر داد و توضیح داد که در این طرح شناسایی زنان بدون حجاب در معابر عمومی از طریق دوربین انجام می‌شود و «مجازات» افراد حسب جداول تهیه شده انجام خواهد شد.

 قطع دسترستی افراد جامعه به خدمات عمومی و شخصی به دلیل تفکرات شخصی یکی از نمونه های بارز نقض حقوق بشر توسط جمهوری اسلامی ایران است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …

استقرار کم‌سابقه سه گروه ناو هواپیمابر آمریکا در خاورمیانه

گادتب: با ورود ناو هواپیمابر آمریکایی «یواس‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش» به خاورمیانه، شمار گروه‌های …