یکشنبه , اکتبر 18 2026
azfa
تازه ها

تدابیر آذربایجان برای جلوگیری از استفاده غیرقانونی گروه‌های مسلح ارمنی از مسیرهای منتهی به قره‌باغ

گادتب: ارتش آذربایجان برای جلوگیری از استفاده غیرقانونی گروه‌های مسلح ارمنی از مسیرهای منتهی به قره‌باغ تدابیر لازم را اتخاذ کرد.

وزارت دفاع آذربایجان طی بیانیه‌ای از اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از استفاده غیرقانونی گروه‌های مسلح ارمنی از مسیرهای منتهی به قره‌باغ خبر داد.

در این بیانیه با اشاره به اینکه ارمنستان، ارسال نیروی انسانی و تجهیزات نظامی به گروه‌های مسلح غیرقانونی در مناطق استقرار موقت نیروهای روسیه در قره‌باغ را تشدید کرده، تصریح شد که این عملیات به‌ویژه در شب انجام می‌شود.

در بیانیه این وزارتخانه اعلام شده که گروه‌های مسلح غیرقانونی ارمنی برای این عملیات مسیرهای قدیمی در برخی مناطق کوهستانی و روستایی را گسترش داده و در مسیرهای مختلف جاده‌های جدید ایجاد کرده‌اند.

در این بیانیه خاطرنشان شده که ارتش آذربایجان با هدف جلوگیری از استفاده غیرقانونی از جاده‌های خاکی در شمال کریدور لاچین و ارسال تسلیحات و مهمات از ارمنستان به گروه‌های مذکور تدابیری اتخاذ کرده است.

وزارت دفاع آذربایجان با انتشار بیانیه دیگری اعلام کرد که یگان‌های این کشور از عملیات حفاری نیروهای ارمنی در مسیر روستای یوکاری ویسللی در شهرستان فضولی جلوگیری کرده‌اند.

از طرف دیگر، رسانه‌های ارمنستان نیز گزارش دادند که ارتش آذربایجان در برخی جاده‌های خاکی در اراضی تحت کنترل نیروهای روسیه در قره‌باغ ایست‌های بازرسی ایجاد کرده است.

وزارت دفاع روسیه نیز طی بیانیه‌ای اعلام کرد که فعالیت‌های لازم را برای جلوگیری از تشدید تنش انجام می‌دهند.

این در حالیست که وزارت امور خارجه آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای بر لزوم ایجاد ایست بازرسی در مرز این کشور با ارمنستان برای جلوگیری از انجام فعالیت‌های غیرقانونی در خاک آذربایجان تاکید کرد.

وزارت امور خارجه آذربایجان تصریح کرد که این پست بازرسی باید در انتهای کریدور لاچین ایجاد شود.

دوباره امتحان کنید

گروه‌های مسلح عراقی با تنگنای مالی ناشی از تحریم‌های آمریکا روبه‌رو شده‌اند

گادتب: روزنامه الشرق الاوسط به نقل از منابع عراقی گزارش داد گروه‌های مسلح این کشور …

نتانیاهو جمهوری اسلامی را به سرطان تشبیه کرد: «مصمم به سرنگونی این حکومت هستم و راهش را می‌دانم»

Israel’s Prime Minister Benjamin Netanyahu attends the weekly cabinet meeting in Jerusalem on November 19, …