یکشنبه , سپتامبر 20 2026
azfa
تازه ها

اورمیه و اردبیل همچنان درگیر مسمومیت دانش‌آموزان در پی حملات شیمیایی روزانه به مدارس

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ ، دانش‌آموزان مدرسه دخترانه «بهاران» در اردبیل و مدارس دخترانه «هدف» و «شافعی» در اورمیه آذربایجان غربی دچار مسمومیت شده اند.

‏دانش‌آموزان با علائم مسمومیت و تنگی نفس شدید به وسیله آمبولانس به بیمارستان منتقل شده اند.

در شهر اردبیل برخی از والدین دانش آموزان اطلاع داده‌اند که امروز صبح مدیر و مسئولین مدرسه بهاران با اولیا تماس گرفته و تهدید کرده اند درصورت غیبت، با دانش‌آموزان برخورد شدید خواهد شد و از نمره‌های انضباط و مستمرشان کسر خواهد شد و همین امر باعث شده که اکثر دانش آموزانی که طی روزهای گذشته به مدرسه نمی رفته اند امروز در‌کلاس درس حاضر شده اند و این امر باعث درگیری شدید برخی از والدین با مدیر و مسئولین مدرسه شده است.

مسمومیت دانش‌آموزان که از چهارشنبه ۹ آذرماه ۱۴۰۱ در شهر قم کلید خورده بود و در آن روز ۱۸ دانش آموز دختر هنرستان نور مسموم شده و پس از آن گزارش هایی از دیگر شهرهای ایران از جمله بروجرد و تهران مخابره شده بود  ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ با شدت بیشتری به آذربایجان رسیده و گزارشهایی از مسمومیت دانش آموزان  حداقل ۱۱ مدرسه در شهر اردبیل و ۱ مدرسه در شهر اصلاندوز مخابره شده بود که با افزاش آمار مدارس در شهرهای مختلف آذربایجان نگرانی از وضعیت سلامت دانش آموزان افزایش یافته است.

دوباره امتحان کنید

استقبال از سفرا و دیپلمات‌های خارجی با لباس آذربایجانی و شعر ترکی در اورمیه- ویدئو

گادتب: سفرا و دیپلمات‌های خارجی به دعوت شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر اورمیه، …

عضو دفتر سیاسی انصارالله: در صورت حمایت از عربستان، تورکیه و پاکستان را هدف قرار می‌دهیم

گادتب: یکی از اعضای دفتر سیاسی انصارالله در اظهاراتی خطاب به تورکیه و پاکستان هشدار …