دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

محمد نجفی فعال آزربایجانی تحت نظارت پابند الکترونیکی با قرار وثیقه آزاد شد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، «محمد نجفی» فعال آزربایجانی روز سه‌شنبه ۱۷ خرداد ماه، تحت نظارت پابند الکترونیکی از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.

محمد نجفی در جریان اعتراضات خیابانی ۹۸ در تبریز، به اتهام «اخلال در نظم و آسایش عمومی از طریق شرکت در اعتراضات ۹۸» و «مشارکت در تخریب و تحریق اموال دولتی» به شش سال و هفت ماه حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق تعزیری محکوم شده بود.

وی بعد از سپری شدن یک چهارم حبس محکومی (۱۹ ماه) بدون مرخصی با قرار وثیقه، تحت نظارت پابند الکترونیکی آزاد شد.

محمد نجفی شهروند اهری ساکن تبریز متاهل و دارای دو فرزند است. او قبلا نیز در جریان دیدار تراکتور آزربایجان و سیاه جامگان مشهد در ۲۹ آبان سال ۹۴ دستگیر و به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده بود.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …