یکشنبه , می 10 2026
azfa

ارائه لایحه « قانون حمایت از حقوق بشر اویغورها» به مجلس نمایندگان آمریکا

گادتب: گروهی از نمایندگان به رهبری جنیفر وکستون، نماینده دموکرات ایالت متحده آمریکا، لایحه‌ای را تحت عنوان «قانون حمایت از حقوق بشر اویغورها» به مجلس نمایندگان این کشور ارائه کردند.

براساس این لایحه، اویغورهای ساکن در منطقه خودمختار سینجان (ترکستان شرقی) و سایر گروه‌های قومی تحت آزار و اذیت دولت چین را به عنوان اولویت 2 یا P-2 تعیین می‌کند و توانایی آنها را برای درخواست پناهندگی در ایالات متحده تسریع می‌کند.

جنیفر وکستون، نماینده دموکرات‌ها، گفت: «جنایات وحشتناکی که اویغورها و سایر اقلیت‌های قومی توسط دولت چین با آن روبه رو هستند، یک وضعیت اضطراری جهانی حقوق بشر است و ایالات متحده نمی‌تواند به کسانی که از این آزار و شکنجه فرار می‌کنند، پشت کند.

ماریا الویرا سالازار، نماینده جمهوری‌خواه فلوریدا، گریگوری میکس، نماینده دموکرات از نیویورک، دان بایر و گری کانولی، نمایندگان دموکرات‌ها از ویرجینیا، از این لایحه حمایت کردند.

این لایحه همچنین با اولویت دادن به تلاش‌های دیپلماتیک ایالات متحده در کشورهایی که معمولاً با فشار زیادی از سوی دولت پکن برای استرداد اویغورها به چین مواجه هستند، از پناهندگان اویغور که علاوه بر ایالات متحده به کشورهای خارج از چین گریخته‌اند، محافظت می‌کند.

این اقدام در زمانی صورت می‌گیرد که گروه‌های مدافع حقوق اویغور از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا علیه چین به دلیل ارتکاب نقض شدید حقوق علیه گروه عمدتا مسلمان در منطقه خودمختار اویغور سین کیانگ، اقدام مشخصی انجام دهد.

دوباره امتحان کنید

تداوم توقیف املاک فعالان سیاسی توسط رژیم نژادپرست فارس

گادتب: سخنگوی قوه قضائیه رژیم نژادپرست فارس از توقیف ۲۶۲ فقره ملک در نقاط مختلف …

امضای قراردادهای فروش 8 میلیارد دلاری در نمایشگاه صنایع دفاعی و هوا و فضای ترکیه

گادتب: شرکت‌های ترکیه‌ای طی سه روز اول نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی و هوا و فضای …