جمعه , می 1 2026
azfa

حسن راشدی: آلودگی آب رودخانه «آراز» و سرنوشت مردم !

گادتب: آلودگی آب رودخانه «آراز» (ارس) را کسانی می بینند و درک میکنند که در کنار این رود زندگی میکنند و آب آنرا مشاهده می کنند، نه آنکسی که فتوا به آلوده نبودن آن میدهد!

جای تعجب است که بعضی از مسئولان میگویند آب ارس هیچ مشکلی ندارد و این در حالی است که هرکس رنگ سبز، تیره و فاجعه بار آب این رودخانه را دیده باشد که نه تنها برای آبیاری زمینهای کشاورزی دشت مغان استفاده میشود، حتی آب شرب شهرهای پارساباد، بیله سوار، گرمی، جعفر آباد و روستاهای تابعه را هم تامین می کند، بر بی تفاوتی مسئولین به این فاجعه، تعجب خواهد کرد!

مردم محل وقتی آلودگی ظاهری و تغییر رنگ فاحش آنرا با چشم خود می بینند، چطور میتوانند آلوده نبودن این آب به رادیو اکتیوی که از نیروگاه اتمی و  فرسوده «متسامور» ارمنستان به این آب منتقل میشود را باور کنند ؟!

استان اردبیل بالاترین آمار سرطان معده ایران را دارد، آیا این آمار نشان از  احتمال آلوده بودن آب ارس به رادیو اکتیوی که هم برای تولیدات کشاورزی و هم برای شرب مردم این استان استفاده میشود، نیست؟

دوباره امتحان کنید

بی‌خبری ۲۰ روزه از آیدین میلان جوان آذربایجانی بازداشت‌شده

 گادتب: «آیدین میلان» جوان ۲۵ ساله آذربایجانی  اهل تبریز حدود ۲۰ روز پیش توسط نیروهای …

گادتب باشقانی سایین اژدر بی تاغیزاده نین «مئدیا تورک تی وی»-ده چیخیشی- ویدئو

گادتب-نین مطبوعات مرکزینه داخیل اولان معلوماتا گؤره، گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگینین (گادتب) باشقانی سایین …