جمعه , ژوئن 26 2026
azfa
تازه ها

بی خبری از سرنوشت محمد برزگر فعال مدنی ترک خراسان

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، محمد برزگر داوین فعال مدنی ترک خراسان که ۱۵ مرداد سال جاری توسط مأموران امنیتی بازداشت‌شده در بلاتکلیفی بسر می‌برد.

در این مورد خانواده این فعال ترک خراسانی خبر داده است.

خانواده این فعال ترک در مراجعات مکرر خود به مراجع امنیتی و قضایی استان خراسان برای پیگیری وضعیت محمد برزگر با برخورد نامناسب و عدم پاسخ‌گویی این مراجع مواجهه شده‌اند.

خانواده این فعال اجتماعی می‌گوید، هر دو شماره وی را خاموش، کانال‌های شبکه‌های اجتماعی او را مسدود کرده‌اند و به همین خاطرنتوانسته‌اند از زنده ‌بودن یا نبودنش اطلاع پیدا کنند.

لازم به ذکر است که محمد برزگر یکی از حامیان شناخته‌شده حمایت از حقوق ترک های خراسان و تدریس به زبان ترکی در ایران است.

مقالات او دراین‌باره و همچنین حقوق فرهنگی ترکان خراسان در رسانه‌های خارجی و رسانه‌های ترک زبان منتشرشده است.

دوباره امتحان کنید

جمهوری اسلامی: عبور ایمن از تنگه هرمز بدون هماهنگی قابل تضمین نیست

گادتب: کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، می‌گوید عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه …

اسرائیل جمهوری اسلامی را به حمله نظامی تهدید کرد

گادتب: مقام‌های ارشد اسرائیل از ادامه حضور نظامی این کشور در جنوب لبنان و احتمال …