چهارشنبه , ژوئن 17 2026
azfa
تازه ها

ارمنستان از بنادر ایران برای همکاری نظامی با هند استفاده می‌کند

گادتب: ارمنستان به دنبال گسترش همکاری دفاعی و تسهیلاتی با هند و استفاده از بندر چابهار و بندر عباس ایران برای این تجارت است.

ایران به ارمنستان اجازه دسترسی به بندر چابهار و بندرعباس را برای تسهیل تجارت با هند داده است. این مسیر پیشنهاد شده برای تجارت شرق با غرب یک جزء تکمیلی از کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال به جنوب خواهد بود که تجارت منطقه‌ای را بیش از پیش تسهیل می‌کند.

ارمنستان در بحبوحه تیره شدن روابط ایروان با مسکو، روز به روز تمایل بیشتری به همکاری دفاعی و تسهیلاتی با هند پیدا کرده است. مهدی سبحانی سفیر ایران در ارمنستان در سوم ژانویه اعلام کرد کشتی‌های ارمنی می‌توانند آزادانه از بندر چابهار و بندرعباس استفاده کنند. ایروان در حال امضای قراردادهای رسمی اقتصادی با تهران برای استفاده از بنادر دریایی این کشور جهت تجارت تسلیحاتی با هند است.

معاون وزیر امور خارجه ارمنستان به تازگی اعلام کرده چابهار یکی از اجزای اصلی تلاش ارمنستان برای دسترسی به هند و آسیای مرکزی از طریق کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال به جنوب است.

دوباره امتحان کنید

دونالد ترامپ می‌گوید اگر از توافق با ایران راضی نباشد، بار دیگر ایران را بمباران می‌کند

گادتب: دونالد ترامپ می‌گوید اگر از توافق رضایت نداشته باشد و ایران رفتارش را اصلاح …

ایران انتقال تعدادی هواپیما در ابتدای جنگ به فرودگاه‌های خارجی را اعتراف نمود

گادتب: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران می‌گوید بعد از شروع حملات آمریکا و اسرائیل در …