دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

توطئه رزیلانه رژیم ایران علیه آذربایجان

گادتب: رژیم ایران با توطئه رزیلانه علیه فعالین آذربایجانی دست به بهتان زنی علیه فعالین ملی و مدنی آذربایجانی زد.

خبرگزاری تسنیم، ارگان غیررسمی سازمانهای اطلاعاتی ایران از «بازداشت چند جاسوس و تروریست هدایت شده توسط یک مرکز در جمهوری آذربایجان در ایران» خبر داده‌است.

همزمانی این ادعا با بازداشت نزدیک به 10 نفر فعال ملی آزربایجان در دو روز گذشته، نگرانی از وضعیت دستگیرشدگان را چندین برابر کرده است. این ادعای دروغ اگر زمینه‌ی صدور اتهام و محکومیتهای واهی علیه بازداشت شدگان گردد بدون شک حرکت ملی آزربایجان نیز در واکنش، سیمای جدیدی از خود بروز خواهد داد.

«به گزارش خبرنگار سیاسی تسنیم، شنیده شده که اخیراً دستگاه‌های امنیتی کشور چند جاسوس و تروریست که از سوی یک مرکز در جمهوری آذربایجان هدایت می‌شدند را بازداشت کرده‌اند.

اطلاعات رسیده به خبرنگار تسنیم حاکیست که افراد بازداشت شده علاوه بر جاسوسی، قصد انجام عملیات خرابکاری در کشور را داشتند که پیش از هر اقدامی مورد شناسایی قرار گرفته و بازداشت شدند.»

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …