چهارشنبه , جولای 29 2026
azfa

حکمت حاجی اف: برای برقراری صلح در منطقه از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، از دهه ۱۹۹۰، منطقه قفقاز جنوبی تقسیم شده است و ما شاهد شعله ور شدن چندین درگیری پس از شوروی بوده ایم.

به گزارش آپا، این مطلب را حکمت حاجی اف، دستیار رئیس جمهوری آزربایجان – رئیس بخش سیاست خارجی نهاد ریاست جمهوری، در پنل «بازیابی جهان از هم گسیخته» در یازدهمین نشست مجمع جهانی باکو گفت.

حکمت حاجی اف با بیان اینکه آزربایجان سرزمین های اشغالی خود را آزاد کرد و ثبات را در قفقاز جنوبی برقرار کرد، گفت: همه شاهد گرم شدن روابط با ارمنستان هستند. ما برای برقراری صلح در منطقه از هیچ تلاشی دریغ نمی کنیم. همه از آزربایجان و ارمنستان می خواهند که پیمان صلح امضا کنند. ما همچنین به دنبال ترویج صلح و همکاری بیشتر هستیم. ما همچنین دوست داریم که این توافق در قفقاز جنوبی به سایر مناطق گسترش یابد.»

دوباره امتحان کنید

صدور حکم جدید برای یوروش مهرعلی‌بیگلو؛ مجموع محکومیت‌ها به بیش از ۱۳ سال حبس رسید

 گادتب: یوروش مهرعلی‌بیگلو، فعال سیاسی آزربایجانی که دوران محکومیت خود را در زندان مرکزی تبریز …

جمهوری اسلامی می‌داند هواپیماهای آمریکایی برای حمله از اسرائیل برخاسته و سوخت‌گیری می‌کنند

گادتب: یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، با اشاره به خودداری رژیم جمهوری اسلامی از هدف …