دوشنبه , سپتامبر 28 2026
azfa
تازه ها

مخالفت با سؤال قاضی پور در مورد عدم وجود روزنامه و شبکه تلویزیونی سراسری برای ۴۰ میلیون تورک- دیدئو

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، امروز ۲۶ اردیبهشت نادر قاضی‌پور نماینده مردم اورمیه از نبود شبکه تلویزیونی و روزنامه سراسری برای 40 میلیون تورک انتقاد کرد که میکروفنش را هنگام سخنرانی قطع کردند.

نادر قاضی‌پور در صحن علنی مجلس طی سوالی از وزیر ارشاد که به منظور پاسخ به سوال نمایندگان به مجلس آمده بود، از نبود شبکه تلویزیونی و روزنامه سراسری برای ۴۰ میلیون تورک، انتقاد کرده و آن را تبعیض بر علیه بزرگترین ملت کشور دانست.

وی ادامه داد: این در حالی است که روزنامه‌ای مانند همشهری که متعلق به شهرداری تهران است و بودجه آن توسط آن سازمان تامین می‌شود، در سراسر کشور توزیع می‌شود.

گفتنی است رژیم نژادپرست فارس زبان ترکان آذربایجان جنوبی را که بیش از نیمی از مردم کشور محسوب می گردد قدغن کرده اند که در جهان چنین نژادپرستی نظیری ندارد و نمایندگان شهرهای آذربایجان هم در مقابل اعتراض ملت ترک آذربایجان مجبور به مطرح کردن این مسائل می شوند.

دوباره امتحان کنید

افزایش حجم آب در دریاچه اورمیه علیرغم فاصله زیاد با شرایط اکولوژیک

گادتب: دریاچه اورمیه پس از سال‌ها خشکی، بار دیگر نشانه‌های بازگشت را نشان داده و …

فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه: حکومت ایران تنها «به یک نخ بند است»

گادتب: مورگان اورتاگوس، فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه، گفت حکومت ایران تنها «به یک …

دیدگاهتان را بنویسید