جمعه , مارس 14 2025
azfa
تازه ها

واکنش پلیس به کلیپ استفاده ماموران یگان ویژه از لیزر در ورزشگاه‌ سهند

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، درپی انتشار فیلم هایی از ماموران یگان ویژه که درحال لیزر انداختن به صورت بازیکنان سپاهان در بازی این تیم مقابل تیم تراختور هستند فرماندهی انتظامی تبریز در اطلاعیه ای اعلام کرد: مامورانی که جهت تامین امنیت ورزشگاه ها و تماشاگران در حین برگزاری مسابقات بکارگیری می شوند در بازی های که بعد از غروب آفتاب و شبانه برگزار می شود از چراغ قوه های که هیچگونه قابلیت لیزری نداشته و جزو تجهیزات تخصصی همراه پلیس می باشد در اجرای ماموریت ها استفاده می کنند و کلیپ پخش شده با عنوان استفاده ماموران از لیزر در بازی های فوتبال به هیج وجه صحت ندارد.

به دنبال این اقدام نیروی انتظامی، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به باشگاه تیراختور از این باشگاه درباره پرتاب لیزر توضیح خواست.

دوباره امتحان کنید

اداره ثبت احوال تبریز ۷ بار به رای دادگاه برای صدور شناسنامه به «خاقان» اعتراض کرد؛ می‌گفتند این نام ایرانی نیست آذربایجانی است!

گادتب: یونس محمودی که پسرش خاقان به دلیل داشتن نام ترکی ۶ ماه بی‌شناسنامه ماند …

فاطمه آتشی خیاوی فعال آذربایجانی دوران محکومیت خود را در زندان اوین سپری می‌کند

گادتب: خانم « فاطمه آتشی خیاوی» در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۴۰۳، پس از حضور در …