یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

تلاش مجلس نمایندگان آمریکا در پی تحریم ۴۴ مقام دولتی آزربایجان

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، مجلس نمایندگان آمریکا در حال بررسی طرحی برای تحریم ۴۴ مقام جمهوری آزربایجان است، تحریمی که در پی اتهام دروغین پاک‌سازی قومیتی ارمنی‌ها در قاراباغ مطرح شده است.

«دینا تیتوس» عضو مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد کنگره این کشور در تدارک تحریم ۴۴ مقام جمهوری آزربایجان به اتهام نقش‌ داشتن در پاک‌سازی قومیتی مردم قاراباغ است.

این قانون‌گذار آمریکایی در شبکه اجتماعی ایکس از طرحی برای تحریم ۴۴ مقام جمهوری آزربایجان خبر داد. به گفته تیتوس، این تحریم‌ها در پی (باصطلاح)  «پاک‌سازی قومیتی» ارمنی‌ها در قاراباغ و «سرکوب خشونت‌آمیز اپوزیسیون سیاسی» مطرح شده‌اند.

در پیام ایکسی این قانون‌گذار آمریکایی آمده است: «ایالات متحده باید موضع محکمی در برابر نسل‌کشی ارمنی‌ها اتخاذ کند.»

پ.ن: این درحالیست که آمریکا و متحدانش در طول بیش از سی سال اشغال خاک آزربایجان و نسل‌کشی آزربایجانی‌ها در خوجالی و کشتن صدها نفر از اتباع آزربایجان و آواره نمودن بیش از یک میلیون نفر از آزربایجانی‌ها توسط ارمنستان حتی در اندیشه یک مقام ارمنی نیز برنیامد! اما آزربایجان را به دلیل آزاد کردن اراضی اشغالی خود مجازات می‌کند. درحالیکه هیچ نسل‌کشی ارمنی صورت نگرفته و با اتهام دروغین به آزربایجان انواع فشارها را به این کشور وارد می‌کنند.!!!

دوباره امتحان کنید

سایین میکائیل بی اویتا و سایین سارا خانیم آذرسون سیدنئی‌ده ۲۳ آپریل اوشاقلار گونو تدبیرین‌ده- ویدئو

گادتب: ۲۳ آپرئل اوشاقلار گونو موناسیبتیله آوسترالییانین سیدنئی شهرین‌ده تورک اؤز تشکیلاتی طرفین‌دن تدبیر تشکیل …

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …