دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

مامورین امنیتی پس از شکسن شیشه های منزل؛ فرنگیس فتحی و اکرم کوخیان در شهر ملکان را بازداشت کرده اند

گادتب: فرنگیس فتحی و اکرم کوخیان مادر و خواهر مهدی کوخیان فعال حرکت ملی آذریایجان ساکن کشور آلمان امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ توسط نیروهای امنیتی در شهرستان ملیک کندی(ملکان) آذربایجان شرقی بازداشت گردیدند.

به گزارش “صفحه اطلاع رسانی عباس لسانی”،این فعال آذربایجانی ساکن خارج از کشور در صفحه شخصی اینستاگرامی خود نوشت: “امروز دو بار با خانه مادرم در شهر ملکان حمله شد که بار اول ۵ مامور وارد منزل شده و لوازم الکترونیکی را برده و بر روی خواهر و مادرم اسپری فلفل پرتاب کردند. و بار دوم دقایقی پیش اتفاق افتاد که ۲۵ مامور امنیتی و انتظامی به صورت وحشیانه درب منزل را شکسته و مادر و خواهرم را بازداشت کرده و به مکانی نامعلومی منتقل کردند.”

آقای کوخیان همچنین از ضبط ماشین و مدارک برادرش توسط نهادهای امنیتی خبر داده است.

طی سالهای اخیر نهادهای امنیتی، تهدید، تطمیع و بازداشت نزدیکان فعالین سیاسی خارج از ایران را بعنوان ابزاری برای تحت فشار قرار دادن افراد در خارج کشور قرارداده و سعی در کنترل فعالیت هایشان داشته اند.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …