چهارشنبه , آگوست 26 2026
azfa
تازه ها

«جلال دهقانی» به دادگاه کیفری شهر تبریز احضار شد

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، «جلال دهقانی» فعال تورک آزربایجانی طی ابلاغیه‌ی الکترونیکی که از طریق سامانه ثنا قوه قضاییه دریافت کرده، مقرر شده است جهت رسیدگی به اتهام وارده، در شعبه ۱۰۸دادگاه کیفری شهر تبریز حاضر گردد.

اتهام این فعال تورک آزربایجانی «شکایت علی وی مبنی بر اخلال در نظم و آسایش عمومی (اخلال در نظم عمومی از طریق حضور در تجمعات غیر قانونی)» عنوان شده و از وی خواسته شده، ۱۳ خردادماه ۱۴۰۳ در شعبه مذکور حاضر گردد .

پیشتر آقای دهقانی در ۲۵ تیرماه ۱۴۰۱ به همراه ۱۵ تن دیگر از فعالین از سوی نیروهای امنیتی همزمان با اعتراضات به خشکانیدن عمدی دریاچه اورمیه در راستا کوچه بازداشت و پس از انتقال به زندان مرکزی تبریز در ۲۸ تیر با قرار وثیقه به طور موقت آزاد شده بود.

دوباره امتحان کنید

مؤسسه علوم و امنیت بین‌الملل: تأسیسات زیرزمینی احتمالی برای ذخیره گسترده اورانیوم در مجتمع هسته‌ای نطنز شناسایی شد

گادتب: مؤسسه علوم و امنیت بین‌الملل از شناسایی یک ساختمان محصور و سنگربندی‌شده در مجتمع …

تانکرترکرز: انتقال ۲۵ میلیون بشکه نفت کشورهای خاورمیانه در عملیات گسترده در دریای عمان

گادتب: داده‌های ماهواره‌ای تانکرترکرز از فعالیت گسترده نفتکش‌ها در دریای عمان خبر می‌دهد؛ منطقه‌ای که …