جمعه , اکتبر 16 2026
azfa
تازه ها

صیاد محمدیان فعال حرکت ملی آذربایجان از زندان آزاد شد

گادتب: صیاد(اووچو) محمدیان فعال حرکت ملی آذربایجان پس از گذشت یک ماه از زمان بازداشت توسط نیروهای امنیتی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از زندان آزاد شد

این فعال آذربایجانی پس از فک قرار بازداشت و تبدیل آن به قرار وثیقه توسط بازپرس پرونده،امروز شنبه ۲۶ خردادماه با تودیع وثیقه ۷۰۰ میلیون تومانی به صورت موقت تا پایان مراحل دادرسی از زندان مرکزی کرج آزاد شد.

آقای محمدیان از زمان بازداشت در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، از امکان ملاقات با خانواده و دسترسی به وکیل محروم بود.

صیاد محمدیان صبح روز ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ توسط نیروهای امنیتی در شهر کرج بازداشت شده و نیروهای امنیتی پس‌ از‌ تفتیش و جستجوی‌ منزل‌ وسایل‌ شخصی‌ وی را ضبط کرده بودند.

آقای محمدیان که پیشتر نیز سابقه احضار و بازداشت دارد در آخرین مورد طی تماس تلفنی ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲ به اداره اطلاعات کرج احضار و مورد بازجویی چند ساعتی قرار گرفته بود.

دوباره امتحان کنید

تداوم محرومیت عباس لسانی از درمان؛ مخالفت دادیار ناظر زندان با اعزام این فعال آذربایجانی به بیمارستان

گادتب: عباس لسانی فعال حرکت ملی آذربایجان محبوس در زندان اوین در حالی وارد دوازدهمین …

گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگی (گادتب) آذربایجانا دستک بیاناتی یاییب

گادتب: گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگی (گادتب) آذربایجانا دستک بیاناتی یاییب. بیاناتی اولدوغو کیمی تقدیم …