یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

افزایش فشار امنیتی بر زندانیان سیاسی تورک در تبریز

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، طبق گزارشات رسیده ، فشارهای امنیتی بر سه زندانی سیاسی محبوس در زندان تبریز شدت گرفته است.

سالار طاهرافشار، کریم اسماعیل‌زاده و میلاد جلیلی سه تن از فعالین سیاسی تورک هستند که اخیرا توسط مقامات قضایی در زندان تبریز و به دستور نیروهای امنیتی تحت فشارهای امنیتی قرار گرفته و تهدید به انتقال به بازداشتگاه اطلاعات شده‌اند.

گفتنی است این سه فعال تورک ۵ روز قبل با انتشار بیانیه‌ای حمایت خود را از اعتصاب کنندگان در زندان اوین اعلام کرده بودند.

در بیانیه ی مبارزان سیاسی آزربایجان محبوس در زندان تبریز درباب انتقال محبوسین سیاسی آزربایجان به انفرادی های زندان ائوین چنین نوشته شده:

انسان زمان مرگش را نمی‌داند اما در وقت مرگ بر دست و پا می‌زند !

چند روز پیش خبری در باب اعتصاب غذایی تر از سوی فعالان مدنی آزربایجان در زندان ائوین به گوشمان رسید درکنار همدردی طی بیانیه ای با معتصبین اعلام همدلی نموده و از مسئولان زندان إئوین خواستار رسیدگی به مشکلات آنها شدیم.

لاکن امروز باخبر شدیم فعالان مدنی آزربایجان طی عملیاتی غافلگیرانه به انفرادی های زندان إئوین منتقل شده اند .

ما مبارزان سیاسی آزربایجان در زندان مرکزی تبریز دوباره طی همدردی با معتصبین آزربایجانی در انفرادی های زندان ائوین با درخواست برگزاری دادگاه علنی و شفاف سازی آن در انزار عمومی و آشکار اتهامات وارد آنها به مسئولین زیربط هشدار می‌دهیم هرچه سریعتر با انتقال دوباره زندانیان سیاسی آزربایجان به بند قبلی درخواست های ماضی آنها توجه نه بلکه عملی سازند .

کریم اسماعیل زاده (بوکسر)

سالار طاهرافشار

میلاد جلیلی

دوباره امتحان کنید

نیروی دریایی آمریکا کشتی مرتبط با «ناوگان سایه» ایران را در دریای عرب رهگیری کرد

گادتب: یک بالگرد نیروی دریایی آمریکا یک کشتی تجاری مرتبط با «ناوگان سایه» ایران را …

تجمع رانندگان و مال‌باختگان شرکت گلوبال در تبریز

گادتب:  شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، جمعی از رانندگان و مال‌باختگان شرکت حمل‌ونقل گلوبال تبریز با …