جمعه , ژوئن 26 2026
azfa
تازه ها

فعالیت موسسه یونس امره ترکیه با 90 شعبه در 60 کشور برای آموزش زبان ترکی

گادتب: موسسه یونس امره ترکیه با 90 شعبه خود در کشورهای مختلف به علاقه‌مندان به زبان تُرکی و فرهنگ ترکیه در گوشه و کنار جهان خدمات آموزشی و فرهنگی ارائه می‌دهد.

پروفسور عبدالرحمان آلی، رئیس موسسه یونس امره با انتشار بیانیه‌ای بر گسترش فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی این موسسه در سطح جهان تاکید کرد.

آلی با ابراز خرسندی نسبت به افزایش علاقه و استقبال از آموزش زبان تُرکی و فرهنگ ترکیه در کشورهای مختلف، تصریح کرد: در قرن ترکیه با 90 شعبه خود در خارج کشور به گسترش فراگیری زبان تُرکی و فرهنگ ترکیه ادامه خواهیم داد.

او با اشاره به آغاز فعالیت‌های این موسسه از سال 2009 و افزایش روزافزون شمار علاقه‌مندان به یادگیری زبان تُرکی در سطح جهان، اظهار داشت: فرهنگ غنی ترکیه توسط شعب موسسه یونس امره در 60 کشور به جهان معرفی می‌شود.

دوباره امتحان کنید

جمهوری اسلامی: عبور ایمن از تنگه هرمز بدون هماهنگی قابل تضمین نیست

گادتب: کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، می‌گوید عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه …

اسرائیل جمهوری اسلامی را به حمله نظامی تهدید کرد

گادتب: مقام‌های ارشد اسرائیل از ادامه حضور نظامی این کشور در جنوب لبنان و احتمال …