پنج‌شنبه , آگوست 27 2026
azfa
تازه ها

رئیس جمهور: متأسفانه برخی از اعضای گروه مینسک سابق از پیشنهاد غیرواقعی کنونی ارمنستان حمایت می کنند

گادتب: در دوران اشغال اراضی به اصطلاح یک «، اصول روند مادریدی» موجود بود و یکی از مفاد اصلی مورد توافق دوجانبه آن این بود که بدون توافق بر سر همه مسائل، نمی توان روی هیچ چیز توافق کرد.

الهام علی اف، رئیس جمهور کشور در ۱۴ اکتبر هنگام پذیرش استوارنامه ژولین دو فرپون، سفیر جدید و فوق العاده و تام الاختیار پادشاهی بلژیک در کشورمان این را گفت.

رئیس دولت گفت: این موضع روسای مشترک وقت گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا، ارمنستان و آذربایجان بود و ما در این موضع باقی می مانیم. متأسفانه برخی از اعضای گروه سابق مینسک موضع خود را تغییر داده و از پیشنهاد غیرواقعی کنونی ارمنستان حمایت می کنند.

رئیس جمهور الهام علی اف با بیان اینکه در بسیاری از موارد، طرف ارمنی با ارائه این پیشنهادات نشان می دهد که خواهان صلح است، گفت: «اما آنها از قبل می دانند که این پیشنهادها قابل قبول نیست. با وجود همه اینها، این روند ادامه دارد.»

رئیس جمهور آذربایجان تاکید کرد: زمانی که سرزمین های ما در اشغال بود – از سال ۱۹۹۲ تا ۲۰۲۰، ما ۲۸ سال وقت گذاشتیم و نتیجه صفر شد. اکنون دو سال است که مذاکرات آغاز شده است. بنابراین لازم است برای دستیابی به صلح در قفقاز جنوبی صبور، واقع بین و در نهایت متعهد باشیم.

دوباره امتحان کنید

روسیه بریتانیا را به حمله به اهداف نظامی این کشور تهدید کرد

گادتب: ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، در واکنش به استفاده بریتانیا از موشک‌های …

نیروی دریایی یمن: محموله تجهیزات پهپادی سپاه برای حوثی‌ها را توقیف کردیم

گادتب: نیروی دریایی یمن اعلام کرد یک شناور حامل تجهیزات ساخت پهپاد را که به …