جمعه , می 8 2026
azfa
تازه ها

تحریم‌های گسترده بریتانیا علیه جمهوری اسلامی؛ لغو پروازهای «ایران‌ایر» به بریتانیا

گادتب: روز دوشنبه ۲۸ آبان ماه، دولت بریتانیا بسته‌ای از تحریم‌های جدید علیه مقام‌ها و نهادهای جمهوری اسلامی اعمال کرد که در آن بر لغو پروازهای شرکت «ایران‌ایر» به بریتانیا تاکید شده است. طبق بیانیه‌ای که در تارنمای رسمی دولت بریتانیا منتشر شده است بریتانیا شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی «ایران‌ایر» را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

دیوید لمی، وزیر  خارجه بریتانیا، دلیل اعمال تحریم علیه شرکت‌ هواپیمایی ایران‌ایر و شرکت کشتی‌رانی جمهوری اسلامی را «انتقال موشک‌های بالستیک به روسیه» خواند و گفت: «تلاش‌های جمهوری اسلامی برای تضعیف امنیت جهانی خطرناک و غیرقابل قبول است.»

او از جمهوری اسلامی خواست که حمایت خود از روسیه در جنگ را متوقف کند.

دیوید لمی افزود: «ما همراه با شرکای بین‌المللی خود به‌صراحت اعلام کرده‌ایم که هرگونه انتقال موشک‌های بالستیک از ایران به روسیه با واکنش شدید روبرو خواهد شد.»

دوباره امتحان کنید

خودداری عباس لسانی و یوسف کاری از حضور در بازپرسی همزمان با جلوگیری امنیتی از آزادی یوسف کاری

گادتب: عباس لسانی و یوسف کاری، فعالان ملی آذربایجانی، از حضور در جلسات بازپرسی خودداری …

ترامپ: کسانیکه حمله کردند ظرف دو دقیقه نابود شدند

گادتب: ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگاران در واشینگتن، با اشاره به درگیری جدید آمریکا و …