سه‌شنبه , اکتبر 20 2026
azfa
تازه ها

ابراز نگرانی گزارشگران سازمان ملل از سرکوب پس از برقراری آتش‌بس در ایران

گادتب: گزارشگران ویژه سازمان ملل از جمله گزارشگر ویژه امور ایران در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر شد از سرکوب مخالفان سیاسی و منتقدان در ایران در پی برقراری آتش‌بس میان ایران و اسرائیل ابراز نگرانی کردند.

آنها در بیانیه خود از جمله گزارش‌های اعدام چندین نفر، ناپدیدسازی قهری و بازداشت‌های جمعی را مایه نگرانی توصیف کرده‌اند.

این بیانیه تأکیدی است بر پیام خانم مای ساتو، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران، در شبکه ایکس که روز جمعه به حکومت جمهوری اسلامی هشدار داده بود:‌ «دولت‌ها نباید از شرایط پس از درگیری [جنگ] به عنوان فرصتی برای افزایش سرکوب اقلیت‌های اتنیکی و مذهبی و همین طور مخالفان استفاده کنند.»

آنها نیز همچنین به وضعیت زندانیان سیاسی زندان اوین و انتقال آنها در پی حمله اسرائیل به زندان‌هایی چون قرچک اشاره کرده‌اند.

در ادامه این بیانیه با اشاره به شش اعدامی که در کمتر از دو هفته گذشته در ایران رخ داده،‌ گزارشگران سازمان ملل درباره محاکمه‌های فوری و فوتی با اتهام جاسوسی برای اسرائیل هشدار داده و گفته‌اند که این گونه دادگاه‌ها به اعدام بیشتر می‌انجامد.

دوباره امتحان کنید

فراخوان گروه‌های هواداری تراختور برای اعتراض به نژادپرستی علیه تورک‌ها در ورزشگاه سهند تبریز

 گادتب: گروه‌های هواداری تیم تراختور آذربایجان در شهرهای مختلف آذربایجان جنوبی، در اعتراض به شعارهای …

تلاش تازه رژیم نژادپرست فارس برای حذف نام ترکی خزر

گادتب: سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جمهوری اسلامی، اعلام کرد پیشنهاد …